sâmbătă, 9 august 2014

despre mine

cu toate ca eram aproape zilnic batut,de toti am avut si clipe frumoase.la anumite intervale
de timp aleatoriu oprea o masina si eram chemat inautru.acolo era un copil ce semana
perfect cu mine.omul din masina il punea pe celalalt sa se imbrace cu hainele mele si il
cobora din masina.eram dus la un om intro casa mare intrun oras mare.acolo stateam 2 sau
4 luni.periodic mergeam cu omul acela in diferite tari de pe glob.mai tarziu am constientizat
perioadele de timp petrecute cu tatal meu adevarat ca acel copil era fratele meu geaman pe
care nu lam mai vazut de cand au incetat rocadele de schimb intre noi locuintele lui din
bucuresti sinaia predeal si cele din strainatate.in orasul in care locuiesc periodic mai mult mi
se intampla de multe ori ca cunoscuti sa ma opreasca si sami spuna ca tocmai sau intalnit cu
mine in celalalt capat al orasului de cateva minute.alti ma saluta respectuos eu necunoscandui.
altii chiar daca sunt cu familia ma opresc si ma intreaba de unde ma cunosc.eu le raspund
intodeauna ....de la televizor.cam acelas lucru mi se intampla si in orasele sau tarile in care
mai am resedinta.
in 1969 eram in china cand mam indragostit de o fata foarte frumoasa cum nu am mai vazut
pana atunci.

duminică, 3 august 2014

puterea mintii

poate ma repet.nu stiu.acum sunt bauta un pic,dupa un chef mai mic vedeti si la Miracole.
prin puterea mintii trebuie sa intelegeti ca voi noi toti oamenii putem sa accedem niste
'' puteri miraculoase'' doar prin forta si puterea mintii.nu stiu daca multi pot in prezent sa acceada
aceste informatii dar merita sa incerce.in cazul meu neavand un real talent in artele martiale reale
am devenit prin accesarea pe plan mental un expert in artele martiale.acest lucru ramane valabil
doar cand intrii in acea transa.in rest ramai un om simplu.binenteles in cazul meu eu am avut si
alte abilitati  in plan real.prin concentratie prin daruire prin ceea ce cauti si iti doresti cu adevarat
poti deschide porti ale cunoasterii greu acesibile altor semeni.dar tebuie sa va precizez ca toate au
un pret si trebuie avut mare grija cum folositi aceste puteri.
cu timpul eu mam retrans de la astfel de indeleniciri care erau soldate cu batai lupte cum credeti
voi sa le denumiti.vedeti traim intro lume violenta.zilnic vedeti cum se omoara cu pumnii cu
sabile topoarele si alte chestii.in strada in baruri in locuinte  si peste tot oamenii isi dau in cap.
accesarea acestor puteri te va provoca ca tu sa cauti asemenea provocari dar 90% din
provocari te cauta pe tine.momentul cand am hotarat sa ma casatoresc a fost hotarator pentru
mine sa ma retrag din astfel de confruntari pe plan mental in real(in realitatea prezenta)
acum la batranete in timp am accesat alte carti ale cunoasterii pe care le voi dezvaluii pe
parcurs.
nu ma intereseaza ce credeti despre ceea ce scriu.eu scriu aceste lucruri doar pentru cei ce pot
intelege si sunt interesati de astfel de povesti.poate candva aceste povestiri vor fii folositoare
pentru cineva

sâmbătă, 2 august 2014

Shuai Jiao -Chiao in exlusivitate


Shuai Jiao-Chiao

Pao Ting

La începutul evolutiei omenirii oamenii de atunci au a fost foarte animalici. Supravietuiau doar  cei puternici. Omul a trebuit să supravietuiască foametei, elementelor naturi, animale, precum si atacurilor umane. Autoconservarea a devenit un mod de viată. Cei mai multi oameni au privit la animale si au încercat să copieze tehnici de supravietuire. Omul primitiv a fost foarte ritual, cântând si dansând în jurul focului de tabără. Ritual si autoapărare combinate într-un dans, copierea se mută de la animale lor in lucruri antice sacre. Aceste miscări în cele din urmă au evoluat într-un stil de autoapărare.

În istoria chineză, înregistrări ale stilului de lupte pot fi urmărite înapoi la 2697 î.Hr. Cand a fost folosit între împăratul Hwang Ti si rebelul Chih Yu, care a fost cunoscut pentru abilitătile sale de luptă. În epoca, termenul Chiao-Ti (blocare corn) a fost folosit pentru că, în timpul practicarii ritualurilor combatantii purtau o diademă împodobită cu coarne.Când se confruntau cu celălalt, semanau ca 2 animale ce se blocau cu coarnele.

În timpul dinastiei Chou (1122-255 î.Hr.), abilitătile de luptă a fost o conditie prealabilă pentru tot personalul militar. Înregistrări vechi spune de turnee de lupte cu mii de concurenti, care durau zile in sir. Chiao-Ti (numit acum Shuai-Chiao sau coarne victorioase), a fost un excelent om de artă,expozitie la festivaluri si carnavalurile vremii cu aceste lupte. Fapte de putere si îndemânare ar multumii întotdeauna o multime. Cu toate acestea, Shuai-Chiao nu a fost singurul stil de luptă pentru acesti luptatori. Lupta cu mainile goale, arme, echitatie si tir cu arcul au fost, de asemenea, moduri dominante de autoapărare în acest moment.

În dinastia Chin (277-419 AD), Shuai-Chiao a trecut de la o formă de bază de autoapărare într-o abilitate martiala cuprinzătoare si foarte dezvoltata. Ea se bazează pe legile fizice ale naturii, precum si puterea si punctele slabe ale corpului uman. Prin încercare si eroare, maestrii vechi au înteles că cele mai multe  lupte se termină într-un fel de grafic aproape la fel. Apoi au căutat cele mai eficiente moduri de a câstiga un avantaj atunci când lupta e strânsă si a iesii din acel grafic. Shuai-Chiao nu se bazează pe puterea doar bruta, dar utilizeaza echilibru, efectul de levier si miscări de aruncare circulare.Jiao li completate cu tehnici de aruncare cu greve , blocuri , încuietori comune si atacuri asupra punctelor de presiune .Aceste exercitii au fost practicate în timpul iernii de către soldatii care au practicat, de asemenea, tir cu arcul si au studiat strategia militară . Folosind teoria circular de la simbolul yin / yang, Shuai-Chiao redirectionează energia de intrare intr-o aruncare sau eliminare. Acest stil de autoapărare sa răspândit departe în toată tara. Taranii, precum si nobilii au practicat arta de a arunca coarne,Shuai Jiao.

Shuai Jiao Li în cele din urmă a devenit un sport de stat a avut loc pentru amuzament, precum si pentru recrutarea celor mai buni luptatori. Concurentii se luptau reciproc pe o platformă ridicată numita cusca de lei pentru recompensa potential de a fi angajat ca gardă de corp a împăratului sau un instructor de arte martiale pentru  Armata Imperiala. Jiao Li a fost predat soldatilor în China pe parcursul mai multor secole, iar popularitatea sa în rândul militarilor a garantat influenta sa mai târziu a artele martiale chinezesti până la sfârtitul dinastiei Qing .

Termenul "Shuai Jiao", a fost ales de către Guoshu Academia Centrală (Zhong Yang Guo Shu ) din Nanjing în 1928, când au fost standardizate regulilor de concurență. Arta continuă să fie predate în poliție si
academii militare din China

Ca vremurile se schimba si omul evoluează, Shuai-Chiao a evoluat în acelasi fel. Toate artele de luptă trebuie să se schimbe pentru a răspunde nevoilor societătii sau nu vor mai fi eficiente. Un exemplu în acest sens este atunci când arme de metal au fost inventate, Shuai-Chiao a trebuit să se adapteze sistemului pentru a combate armele sau sa ramana inutil. Mai multe stiluri de kung fu, în timp ce evoluează,au incorporat tehnici Shuai-Chiao în sistemul lor. Chiar si calugarii de la templul Shaolin,au  împrumutat de la Shuai-Chiao.

În timpul dinastiei Ching (1644-1911), Shuai-Chiao ajuns la apogeu. Turnee au avut loc în mod regulat, aducând campioni din toate părtile Asiei. Au fost clasificate reguli si clase de greutate. În 1928 Kuo Shu Institutul Central a adăugat Shuai-Chiao la programul lor de turneu.Un om în curs de dezvoltare din această eră a fost Ch'ang, Tung Sheng. Marele maestru Ch'ang a învătat stilul Pao Ting a Shuai-Chiao (Pao Ting a fost numele de provincie cand acest sistem a evoluat). Profesorul său a fost celebrul maestru de lupte Chang, Fong Yen. Din cauza capacitătii sale de a se invartii rapid si captura un adversar, marele maestru Ch'ang a fost poreclit Fluturele zburator, si maestria lui a fost neînvinsă de-a lungul carierei sale. El a fost unul dintre cei mai mari maestri luptatori al timpului nostru. Ch'ang a învătat  de asemenea artele Shaolin si stilul Yang Tai Chi. El a luat forma Yang Tai Chi, a modificat-o si a încorporat-o în sistemul Shuai Jiano-Chiao.
Desi Ch'ang a murit în 1986, elevul lui Dr. Chi-hsiu Weng a mers pe traditia Shuai-Chiao. Maestru Weng învată stilul Pao Ting Shuai-Chiao lângă San Francisco California. Sifu John H. Ervin Jr. a început sa invete sistemulu de la maestru Weng în 1981. Sifu Ervin a invatat aceasta arta aici, în Cleveland, Ohio.

Stiluri de Shuaijiao

Shuaijiao pot fi împărtite în următoarele stiluri:

Stilul Zhili sau Hebei Acest stil urmeaza linia  Împăratului Galben care a luptat două bătălii decisive împotriva lui Chi Tu si Yan împăratul în zilele moderne, Zhang Jia Kou  Regiunea de Nord în Hebei, la NV de la Beijing. Metodele moderne de instruire si normele sunt codificate de Shan Pu Ying ( Batalionul de Excelenta in prinderea) din Nei Wu Fu (Unitatea de administrare internă a Departamentului de uz casnic Imperial). Acesta cuprinde stiluri Beijing, Tianjin si Baoding.

Stilul Beijing - Aceasta este, în esentă, linia de stil Manchu Buku, care a fost practicat de către Brigada Imperiala de Garda , Shan Pu Ying ( literalmente Expert în lupte de unitate). Caracteristica principală este utilizarea de picioare pentru a lovi cu piciorul si adversarii în oprirea balansului, precum si utilizarea de încuietori brat.

Stilul Tianjin- Aceasta este linia dinastiei Ming Shuaijiao amestecat cu Manchu Buku.Caracteristica principală este utilizarea de picioare pentru a lovi cu piciorul si din afara balansului, precum si utilizarea de antebrate în blocarea si izbire.

Stilul Baoding- Aceasta este linia care este numita Kuai Jiao  sau "Lupta rapida". Caracteristica principală este aplicarea rapidă a tehnicii. O altă caracteristică este adaptarea Shaolin Quan de la Ping Jingyi, un profesor renumit de Shuaijiao care a învătat stilul Shaolin din familia Meng a judetului Nanguan, chiar dacă el a fost un om Hui musulman.

Cele de mai sus trei stiluri sunt uneori numite Stilul Hebei  Shuaijiao sau pur si simplu Shuaijiao. Luptătorii purtau un sacou numit Da Lian.

Stilul Shanxi - Aceasta este linia dinastiei Song Shuaijiao. Acesta este practicat în principal în judete,între orasul minier de Datong în nordul Shanxi si capitala provinciei Shanxi Taiyuan în centrul orasului. Caracteristica principală este tehnici de picioare de capturare, în mod traditional luptătorii purta doar pantaloni stramti pana la genunchi.

Stilul mongol - Acest stil urmeaza stilul de lupta vechi al neamuuil său silul Dong Hu.Confederatia, care a inclus Xianbei, Khitan si oameni de origini mongole.

vineri, 1 august 2014

stilul Moronii sau povestea americanului mormon

pentru mine in continuare mie un prieten.atat ca nu ne mai cautam.el stie unde locuiesc
a fost in casa mea eu nu.
stilul moronii este un stil dur.nu ai voie la bauturi alcolice,cafea sau ceaiuri nici o picatura
doar in afara de ceai de fructe de padure.in schimb ai voie sa bei coca cola care contine
dupa retata lor 4. Cafeina naturala.deci bei cafea cu nume de coca.poate si extras din
aceasta frunza.in fine parti negative dar si parti pozitive la aceasta religie.
prietenul meu american sustinea la un moment dat sa nu mai beau aceste bauturi si
afirma ca in viata lui nu a baut si nu va bea.in viata multi spun ca nu vor face ca nu li se va
intampla sau din contra ca vor face si se va intampla.
aplicand tehnici de invaluire  din stilul ninjutu vs stilul moronii cine credeti dumneavoastra
ca a iesit invingator la lupta dar nu si pe plan moral.
venind la mine am amestecat coca cola cu vin 25% si 75% si iam servit pe cei 2 misionari
cu 2 pahare fiecare.fiind un pic hamesiti de foame si sete avand un buget mai limitat in 2
minute ametiti copca.au zis ei ceva la gust dar leam zis ca asa are gustul band si eu cu ei.
deci nu spune cu glas tare si provaduii ca tu nu...ca tu si altii asa...si asa deoarece nu stii
ce ti se va intampla in urmatoarele secunde